Voel je lichaam weer

Afstemmen op jouw essentie

Geeft levensenergie

Ervaar weer rust en ruimte

Aanbod

Biodynamische therapie

Is een lichaamsgerichte therapie. Als biodynamisch therapeut ga ik er van uit dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden. Je lichaam weet vaak al meer dan jij zelf denkt of voelt. De therapie helpt je lichaam om de vastgezette emoties en spanning  vrij te maken en de spanning af te voeren. Door te onderzoeken en te luisteren naar je lichaam ontstaat er ruimte en kunnen nieuwe inzichten naar boven komen.  Ik luister naar je verhaal zonder oordeel en samen onderzoeken we wat jou lichaam je heeft te vertellen.  Dit kan zijn door aanrakingen, oefeningen, geleide meditaties en/of massages. 

 

Intuitieve coaching

Jou ontmoeten in wie je werkelijk bent, echt contact maken. Je hoofd en lichaam weer met elkaar in verbinding brengen. Ik gebruik daarvoor methodes zoals het chakrapad, systemisch werk, creatiespiraal. En spreek daarmee jou en mijn intuitie aan zodat jij weer contact kan maken met je eigen antwoorden. Je reis begint met een intakegesprek waarin we je doelen en gewenste resultaten bespreken. Na het intakegesprek voeren we ongeveer 5 tot 7 gesprekken, afhankelijk van je behoeft en ontwikkeling. 

Wandelcoaching

Coaching in de buitenlucht geeft lucht en beweging. Je wordt je op een andere manier meer bewust van je lichaam en je zintuigen. De omgeving betrekken we bij de sessies. Al wandelend onderzoeken wij jouw patronen en onderzoeken wij wat jouw lichaam je vertellen heeft. 

 

Intuitieve massage(therapie):

Een massagebehandeling begint vanuit de acceptatie dat alles welkom is, zonder dat er direct wat veranderd of opgelost moet worden. Ik nodig je uit om met volle aandacht en zonder oordeel in het hier en nu te voelen en te ervaren. 
 

Huidadvies en coaching

Heb je last van een huidprobleem? Wil je werken aan huidverbetering? Maar heb je geen behoefte aan een gezichtsbehandeling? Dan is een op maat huidadvies misschien iets voor jou! Tijdens huidadvies gaan we in op je wensen en behoeften en krijg je advies op maat welke producten het beste bij je passen. 

Ik werk met de producten van Society Provencale d'Amoratherapie, Althearah en dr Baumann
 

Aromatherapie

Het is mogelijk om tijdens het coachingstraject of therapie ondersteuning te krijgen van aromatherapie. De gekozen synergie zal afgestemd zijn op jou behoeftes / wat jij op dat moment nodig hebt. Ik zet hiervoor de producten van Society Provencale d'Amoratherapie of Althearah in. 
 

Meer

  • Creëer rust en ruimte in je hoofd, hart en lichaam
  • Samen kijken welke behandeling het best bij jou past? klik hier
  • Meer weten over mij? klik hier